Chapter 6: Tariff Policies and the Progress Toward Open Markets for Agricultural Products
In Handbook on International Food and Agricultural Policy (General Editor: Tim Josling); Volume III: International Trade Rules for Food and Agricultural Products (Karl Meilke and Tim Josling), Karl Meilke and Tim Josling, décembre 2017
Houssein Guimbard, Jean-Christophe Bureau, Sébastien Jean
Nutrition transition and the structure of global food demand
UPEC SEMINAR, 24 novembre 2017
Houssein Guimbard
EU - UK agricultural trade: state of play and possible impacts of Brexit
CEPII Research Report, N°2017-01, novembre 2017
Cecilia Bellora, Charlotte Emlinger, Jean Fouré, Houssein Guimbard
EU – UK agricultural trade: State of play and possible impacts of Brexit - CIREM-CEPII
Implications of 'Brexit' for the EU agri-food sector and the CAP, 09 novembre 2017
Cecilia Bellora, Jean Fouré, Charlotte Emlinger, Houssein Guimbard
Agricultural Trade Liberalization in the 21st Century: Has it Done the Business?
CEPII Working Paper, N°2017-11, juin 2017
Jean-Christophe Bureau, Houssein Guimbard, Sébastien Jean
La demande alimentaire mondiale en 2050
La Lettre du CEPII, N°377, mai 2017
Christophe Gouel, Houssein Guimbard
Nutrition transition and the structure of global food demand
CEPII Working Paper, N°2017-05, mars 2017
Christophe Gouel, Houssein Guimbard
Mega-Deals: What Consequences for SSA?
Journal of African Economies, vol. 26(2), p.1-33, 2017
Houssein Guimbard, Maëlan Le Goff
Analysis of the Role of Tariff Concessions in East Asia
GRIPS Discussion Papers, N°16-21, décembre 2016
Kenichi Kawasaki, Houssein Guimbard, Badri Narayanan G, Arata Kuno
La rationalité économique des accords de libre échange. Le point de vue de l’économiste.
Du marché commun au grand marché transatlantique, l’Union européenne, le droit et le libre échange , 06 octobre 2016
Houssein Guimbard
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In Handbook on International Food and Agricultural Policy (General Editor: Tim Josling); Volume III: International Trade Rules for Food and Agricultural Products (Karl Meilke and Tim Josling), Karl Meilke and Tim Josling, décembre 2017
Houssein Guimbard, Jean-Christophe Bureau, Sébastien Jean
Nutrition transition and the structure of global food demand
UPEC SEMINAR, 24 novembre 2017
Houssein Guimbard
EU - UK agricultural trade: state of play and possible impacts of Brexit
CEPII Research Report, N°2017-01, novembre 2017
Cecilia Bellora, Charlotte Emlinger, Jean Fouré, Houssein Guimbard
EU – UK agricultural trade: State of play and possible impacts of Brexit - CIREM-CEPII
Implications of 'Brexit' for the EU agri-food sector and the CAP, 09 novembre 2017
Cecilia Bellora, Jean Fouré, Charlotte Emlinger, Houssein Guimbard
Agricultural Trade Liberalization in the 21st Century: Has it Done the Business?
CEPII Working Paper, N°2017-11, juin 2017
Jean-Christophe Bureau, Houssein Guimbard, Sébastien Jean
La demande alimentaire mondiale en 2050
La Lettre du CEPII, N°377, mai 2017
Christophe Gouel, Houssein Guimbard
Nutrition transition and the structure of global food demand
CEPII Working Paper, N°2017-05, mars 2017
Christophe Gouel, Houssein Guimbard
Mega-Deals: What Consequences for SSA?
Journal of African Economies, vol. 26(2), p.1-33, 2017
Houssein Guimbard, Maëlan Le Goff
Analysis of the Role of Tariff Concessions in East Asia
GRIPS Discussion Papers, N°16-21, décembre 2016
Kenichi Kawasaki, Houssein Guimbard, Badri Narayanan G, Arata Kuno
La rationalité économique des accords de libre échange. Le point de vue de l’économiste.
Du marché commun au grand marché transatlantique, l’Union européenne, le droit et le libre échange , 06 octobre 2016
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